Celebrity

Sylvie Meis toont lichaam in witte bikini op Insta-foto's

De celeb laat haar vormen zien!

door FilmTotaal om 15:18 in Celebrity
De Nederlandse (Duitse) celeb Sylvie Meis (Pista!) heeft haar Instagram pagina weer verrijkt met een aantal mooie bikini foto's en die krijgen heel wat vind-ik-leuks van haar 1,3 miljoen volgers!

Dit keer zien we La Meis in een witte bikini als een soort bruidje. Ze was weer in haar favoriete resort, het Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer, voor haar vrijgezellenfeest met haar vriendinnen. De foto's krijgen dus flink wat "duimpjes".

Veel witte bikini-foto's
We zien Meis samen met een enorme opblaasring op meerdere foto's, goed voor een dikke zeventigduizend vind-ik-leuks. De foto alleen in de witte bikini, gevolgd door een foto met haar vriendinnen, staat op ruim veertigduizend vind-ik-leuks.

Meis wilde vorige maand trouwen met haar verloofde Niclas Castello. Ze moesten de ceremonie vanwege het coronavirus verplaatsen en voorlopig is een nieuwe datum nog niet bekend.

Op haar Instagram-account staan nog veel meer foto's van haar "vrijgezellenfeest" dat duidelijk ook draaide om het maken van mooie Insta-foto's.

NieuwsFilm

meest populair