Deze bekende topacteur is dolenthousiast over Marvel: "Geef mij een rol!"

Deze bekende topacteur is dolenthousiast over Marvel: "Geef mij een rol!"

Giancarlo Esposito (Breaking Bad) hoopt een terugkerende rol te mogen spelen in het Marvel Cinematic Universe.

Giancarlo Esposito hoopt vurig dat hij de kans krijgt om een rol te spelen in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft hij gezegd in een interview met Entertainment Tonight.

Giancarlo Esposito, vooral bekend als schurk Gus Fring uit de hitserie Breaking Bad, kan niet wachten om in de huid te kruipen van een Marvel-personage. "Ik zou ontzettend graag met Marvel willen samenwerken. Dat roep ik continu", zegt hij wanneer hem gevraagd wordt naar zijn droomrol. "Wat Marvel doet, is fantastisch. Ik zou dan ook graag voor langere tijd een terugkerende rol willen spelen".

Esposito, die verder eerder rollen in series als The Boys en The Mandalorian speelde, vindt een rol in het Marvel Cinematic Universe een logische vervolgstap in zijn carrière. "Ik vind de Marvel-wereld een logische stap en daarna zou ik graag weer een stap terug willen doen en personages willen spelen die de wereld echt hebben veranderd met hun acties".

Eind vorig jaar bracht MCU Cosmic het gerucht naar buiten dat Marvel Esposito inderdaad op het oog heeft voor een grote rol. Toen werden onder meer The Benefactor en Norman Osborn genoemd als mogelijke personages.

NieuwsFilm

meest populair