Algemeen

Deze bekende topacteur is dolenthousiast over Marvel: "Geef mij een rol!"

Giancarlo Esposito (Breaking Bad) hoopt een terugkerende rol te mogen spelen in het Marvel Cinematic Universe.

door Jeffrey Kouters om 15:35 in Algemeen
Giancarlo Esposito hoopt vurig dat hij de kans krijgt om een rol te spelen in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft hij gezegd in een interview met Entertainment Tonight.

Giancarlo Esposito, vooral bekend als schurk Gus Fring uit de hitserie Breaking Bad, kan niet wachten om in de huid te kruipen van een Marvel-personage. "Ik zou ontzettend graag met Marvel willen samenwerken. Dat roep ik continu", zegt hij wanneer hem gevraagd wordt naar zijn droomrol. "Wat Marvel doet, is fantastisch. Ik zou dan ook graag voor langere tijd een terugkerende rol willen spelen".

Esposito, die verder eerder rollen in series als The Boys en The Mandalorian speelde, vindt een rol in het Marvel Cinematic Universe een logische vervolgstap in zijn carrière. "Ik vind de Marvel-wereld een logische stap en daarna zou ik graag weer een stap terug willen doen en personages willen spelen die de wereld echt hebben veranderd met hun acties".

Eind vorig jaar bracht MCU Cosmic het gerucht naar buiten dat Marvel Esposito inderdaad op het oog heeft voor een grote rol. Toen werden onder meer The Benefactor en Norman Osborn genoemd als mogelijke personages.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik hoop dat hij een rol krijgt hij is een geweldige acteur

MR.nobody

Avatar

ik denk geen Norman Osborn maar mis iemand anders

Overlord

Avatar

Met the Mandalorian heeft hij de nodige connecties rondlopen. Het zal een kwestie van tijd zijn. Goeie acteur, maar ondanks al zijn goeie rollen blijf ik hem zien als Gus Fring

ThysRomani

Avatar

Oh snap! Ik dacht direct aan Martian Manhunter, het kwam opeens naar boven. Daar lijkt ie mij uiterst geschikt voor. Uiteraard. DC.

NieuwsFilm

meest populair