Algemeen

Gespierde Tom Holland toont zijn 'Uncharted'-uiterlijk als Nathan Drake

Spider-Man acteur gaat de gamefilm eindelijk opnamen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Al jaren werkt Hollywood aan een verfilming van de succesvolle game Uncharted, maar nu gaan de opnames dan toch echt van start. De titelrol is voor niemand minder dan Tom Holland, uiteraard bekend uit de Marvel-films met Spider-Man.

Recent werd duidelijk dat Holland in Duitsland is gearriveerd om met de opnames te starten. De film wordt een prequel op de games en we zien hoe de jonge Drake zijn latere maat Sully ontmoet.

Holland speelt de rol van Nathan Drake en hij krijgt steun van de (grote) namen Mark Wahlberg (Victor Sullivan), Tati Gabrielle (Elena Fisher) en Antonio Banderas (onbekend personage) en Sophia Taylor Ali als Chloe Frazer.

Uiterlijk in Uncharted
Via zijn Insta Story gaf Holland de afgelopen dagen een blik op zowel zijn nieuwe haarstijl als zijn getrainde lichaam. Voorlopig staat Uncharted van regisseur Ruben Fleischer (Venom, Zombieland: Double Tap) gepland voor juli 2021. De gamefilm werd al eens gepland voor de zomer van 2016, zonder Holland.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Weinig vertrouwen in, Ruben fleisher is een ongelooflijk slechte regisseur. En game verfilmingen staan al sws niet echt bekend om hun baanbrekendheid.

SuperRolo2011

Avatar

Gebasseerd op?

Zombieland 1+ 2, Gangstersquad, Venom zijn allemaal films die gemiddeld een 6-7,5 scoren.
Geen top films maar altijd nog een ruime voldoende.

Er zijn zat regisseurs met slechte films die daarna top films maakte, we hebben er nog niks van gezien :S

Daarbij klopt het dat game-verfilmingen lastig zijn maar zitten ook aardige bij, vooral de laatste jaren.

Voordeel van Uncharted is dat het gebasseerd is op een game maar meer een Tomb Raider (ook een game) Indiana Jones film zal worden, het is niet Mario Bros wat je moet verfilmen.

MR.nobody

Avatar

Ja heb je gelijk in SuperRolo2011 ze hebben ook gezegd dat hij niks temaken heeft met de game het word echt een heel andere verhaal. Zou wel grappig zijn als die dan ook 5 meter naar boven kan springen.

Overlord

Avatar

Ik heb hier wel zin, ondanks zijn jeugdige uiterlijk is het een erg goede acteur. Een nieuw soort Indiana Jones film spreekt mij meer aan dan een nieuwe originele Indiana Jones met een Indy van 80+ Het moeten toch actiefilms zijn

Sunspot

Avatar

Hij begint wel ouder in zijn gezicht te worden.

Ga deze film wel kijken denk, heb Tom Holland nooit buiten het MCU zien acteren

Annaboer

Avatar

Ik wist dat hij voor een getraind lichaam ging. En de meeste mensen waren van mening dat hij lang een iellig lichaam zou blijven hebben

Civilian Supreme

Avatar

^ getraind ja, maar hij is nog steeds iellig hoor. Hij zal er de bouw niet voor hebben denk ik.

Rich Art

Avatar

Filmtotaal "...Tati Gabrielle (Elena Fisher) ... en Sophia Taylor Ali als Chloe Frazer."

Mmm... klopt dit wel? Of is het eigenlijk andersom? Het uiterlijk van de dames suggereert het laatste. Als ik ze even met de personages uit de game vergelijk.

Ang3l

Avatar

Hubba hubba.

Monojaxx

Avatar

Lekkah Lekkah! Je zal het in je bed vinden Engeltje Smiley face

NieuwsFilm

meest populair