Charlize Theron over een mogelijke 'The Old Guard 2' (en deel 3?)

Charlize Theron over een mogelijke 'The Old Guard 2' (en deel 3?)

Regisseuse Gina Prince-Bythewood droomt van een eigen trilogie.

The Old Guard met Charlize Theron (44) doet het zeer goed op NETFLIX. In België is het momenteel de meest gestreamde film (maar dat komt waarschijnlijk door het aandeel van Matthias Schoenaerts) en ook in andere landen staat hij stevig gevestigd in de Top 10.

Het publiek lijkt zich dus prima te vermaken, ondanks sommige recensies. FT-recensent Frank Stol was niet helemaal overtuigd met 2 sterren. Logisch dus dat NETFLIX kijkt naar een vervolg. Aan de medewerking van ster Theron hoeven ze in ieder geval niet te twijfelen:

"We gingen in op het praten over een sequel en het is absoluut iets dat ons opwindt. We hebben er uitgebreid over gesproken en zijn nu al aan het schrijven. Ik heb het gevoel dat er nog heel veel potentieel is. De lat ligt behoorlijk hoog, maar we zijn er enthousiast over"!

Verhaal in drie delen
Stiekem kijkt men zelfs al verder dan 1 vervolg. Regiseusse Gina Prince-Bythewood heeft plannen voor een heus drieluik, samen met Greg Rucka, de bedenker van de comics waar de film op gebaseerd is:

"Greg zag het verhaal meteen voor zich in drie delen, dus ik weet waar het heen moet gaan. Het is geweldig en ik hoop enorm dat het doorgaat. Als de kijkers het willen en erom vragen, dan zit er absoluut meer in".

Het einde van de eerste film zette de deur subtiel gezegd niet op een kiertje, maar gewoon wagenwijd open, dus het lijkt een kwestie van tijd.

NieuwsFilm

meest populair