Algemeen

'Joker' meest populaire film op HBO Max

En welke series doen het goed?

door Jim Pedd om 07:27 in Algemeen
HBO Max bleek nogal te verrassen met zijn lancering. De streamingdienst doet het ondanks de relatief hoge prijs behoorlijk goed in de Verenigde Staten. Onderzoek wijst uit dat een verrassende film de meest populaire is op de streamingdienst.

Je zou denken dat een van de Harry Potter-films de meest populaire zou zijn. Maar dat blijkt Joker te zijn. De film heeft een aandeel van 7,3 procent in het aantal streams op HBO Max, stelt Reelgood op basis van eigen onderzoek. De nummer twee is Ad Astra (5,2 procent) en de nummer drie is Harry Potter and the Sorcerers Stone (2,4 procent).

Populaire series
Ook was series betreft, zien we interessante resultaten. Ricky & Morty is de meest populaire televisieserie die HBO Max aanbiedt, gevolgd door Game of Thrones en Friends. Ook dat hadden we niet helemaal verwacht, gezien de immense populariteit van Friends op Netflix.

HBO Max is in Nederland nog niet beschikbaar. Wanneer dat wel het geval zal zijn is nog niet bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

suicide squad lid

Avatar

Joker verbaast mij niet zo hard maar ad Astra wel

Mav Damian

Avatar

Ad Astra? Is dat geen 20 century fox film?

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Ad Astra? Is dat geen 20 century fox film?"
Ja, maar HBO Max heeft net zoals Netflix een x aantal huur licenses van andere filmmaatschappijen en productiemaatschappijen buiten WB om.

Zo kan je dus ook de Alien reeks (Alien Director’s Cut t/m
Alien Resurrection) zien. Maar ook bijvoorbeeld Armageddon (Touchstone Pictures/Disney), Babe (Universal), Die Hard films (Fox/Disney), Mrs. Doubtfire (Fox/Disney) John Wick: Chapter 3 - Parabellum (Lionsgate), Once Upon a Time in the West (Paramount) & Love Actually (Universal/StudioCanal).

Monojaxx

Avatar

Joker kun je ook kijken voor 2,99 per maand op Amazon Prime.

NieuwsFilm

meest populair