Ben jij alweer naar de bioscoop geweest?

Ben jij alweer naar de bioscoop geweest?

De afgelopen weken zitten de bioscoopzalen weer voller.

De bioscoopzalen worden weer gevuld met filmliefhebbers. Maanden waren deze gesloten vanwege de corona-uitbraak. Het aanbod blijkt helaas nog wat wisselend, met met de nodige pre-coronafilms, enkele kleinere nieuwe films en veel klassiekers.

Ondanks dat de deuren weer geopend zijn is het aanbod dus nog lang niet zo actueel als de verstokte bioscoopgangers zouden willen. Zo had deze week eigenlijk Tenet moeten gaan draaien. Deze thriller en vele andere grote bioscoopfilms zijn met een of meerdere maanden opgeschoven of zelfs tot in 2021 verplaatst.

Ben jij al naar de bioscoop gegaan?
Hieronder de simpele vraag: ben jij na de bioscopenlockdown al naar de bioscoop geweest?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Als je al naar de bioscoop bent geweest, ben jij dan naar een compleet nieuwe film (zoals I See You, The King of Staten Island, The Outpost), een film die vlak voor de coronacrisis te zien was (zoals Onward, The Invisible Man, The Gentleman of een klassieker (zoals Star Wars, Harry Potter, The Dark Knight) geweest?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Mocht je nog niet naar de bioscoop zijn geweest, wat is dan de reden? Komt dit door het aanbod, door de mogelijke kans op coronabesmetting of is er een andere reden?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair