Algemeen

Hoofdrolspelers gevonden voor Michael Bay's pandemie-thriller 'Songbird'

-

door Zilko Tarici om 11:58 in Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat de relatief onbekende K.J. Apa (Riverdale) en Sofia Carson (Feel the Beat) de hoofdrollen hebben gescoord in de door Michael Bay geproduceerde pandemie-thriller Songbird, een productie van Invisible Narratives en Catchlight Studios.

Apa en Carson worden omringd door een ondersteunende cast die bestaat uit (bekendere!) namen als Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser en Peter Stormare. Het is een van de eerste films waarvan de productie zal starten in Los Angeles tijdens de échte pandemie die onze wereld teistert. Of de strengere maatregelen die vanaf vandaag weer gelden in de staat Californië hier nog invloed op zullen hebben is nog onbekend.

Liefde tijdens een pandemie
Songbird speelt zich twee jaar in de toekomst af en toont het liefdesverhaal van koerier Nico (Apa), die immuun is voor een virus dat de wereld in zijn greep houdt, en Sara (Carson), een jonge kunstenaar. Nico krijgt in de film behoorlijk wat uitdagingen te verduren in de vorm van soldaten, moordlustige bendes en een machtige familie, waarvan de matriarch er alle aan doet om haar familie en manier van leven te beschermen.

De regie van de film is in handen van Adam Mason (Into the Dark), die een script van Simon Boyes verfilmt. De eerder genoemde Bay produceert samen met Adam Goodman en Eben Davidson.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmfan2

Avatar

nou, nou, hier zitten we nu echt op te wachten...

NieuwsFilm

meest populair