Algemeen

Lichaam 'Glee'-ster Naya Rivera gevonden: "Ze offerde haar leven op om haar zoontje te redden"

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
De hulpdiensten hebben het lichaam van de sinds woensdag vermiste actrice Naya Rivera weten te bergen uit Lake Piru. Ook heeft de politie haar eerste onderzoeksbevindingen gedeeld: Rivera is waarschijnlijk verdronken nadat ze haar leven opofferde om haar vierjarig zoontje te redden.

Het lichaam dat maandag in het water van Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië, is gevonden, is inderdaad van Naya Rivera. Dat hebben de lokale autoriteiten bevestigd. Daarmee komt een einde aan een zesdaagse zoektocht naar de vermiste actrice.

Leven opgeofferd voor zoontje
De politie vertelde in een persconferentie dat reddingsmedewerkers vermoeden dat Rivera en haar zoontje Josey bij het zwemmen in een sterke onderstroming terecht zijn gekomen. De actrice zou haar zoontje nog in veiligheid hebben weten te brengen door hem terug in de boot te duwen, maar te zwak zijn geweest om zichzelf te redden.

Dit bericht bekijken op Instagram

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op


Reddingsvest
De verhuurders van het bootje troffen Josey in de namiddag alleen aan op de boot. Hij had een reddingsvest aan. Rivera droeg zelf geen reddingsvest, zo hebben de autoriteiten al naar buiten gebracht.

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden. De meeste bekendheid verwierf ze dankzij haar rol als de populaire cheerleader Santana Lopez in de musicalserie Glee.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Wat verdrietig dit. Ze deed het enige wat ze kon doen, al zijn het vermoedens. Gewoon even een dagje varen op een of ander meer. Man man man. 33 jaar.

RobzZ01

Avatar

Fantastisch talent. Wat een fenomenale stem had zij. Dit is zulk triest nieuws. Veels te vroeg heengegaan. R.I.P. Naya.

baron nostalgia

Avatar

Dat is pas een goede moeder dat ze niet vergeten mag worden r.i.p

Draven

Avatar

Het lichaam is gevonden op 13 Juli en dus exact 7 jaar na de dood van een andere glee-acteur Cory Monteith (31 jaar) die stierf na een overdosis.

Erg jong gestorven op 33 jarige leeftijd. Ik ben niet zo met haar bekend maar dit gun je weinig mensen. RIP †

chefry1983

Avatar

Echt heel triest nieuws toen ik het voor het eerst hoorde. Ben niet bekend met Glee maar dit raakt je mij wel. Zeker omdat ik zelf een hele jonge dochter heb

Pascal08

Avatar

Lijkt me sterk maar goed geef haar een laatste heldenrol, rip.

Judge

Avatar

Varen... levensgevaarlijk.

NieuwsFilm

meest populair