Lichaam 'Glee'-ster Naya Rivera gevonden: "Ze offerde haar leven op om haar zoontje te redden"

Lichaam 'Glee'-ster Naya Rivera gevonden: "Ze offerde haar leven op om haar zoontje te redden"

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden.

De hulpdiensten hebben het lichaam van de sinds woensdag vermiste actrice Naya Rivera weten te bergen uit Lake Piru. Ook heeft de politie haar eerste onderzoeksbevindingen gedeeld: Rivera is waarschijnlijk verdronken nadat ze haar leven opofferde om haar vierjarig zoontje te redden.

Het lichaam dat maandag in het water van Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië, is gevonden, is inderdaad van Naya Rivera. Dat hebben de lokale autoriteiten bevestigd. Daarmee komt een einde aan een zesdaagse zoektocht naar de vermiste actrice.

Leven opgeofferd voor zoontje
De politie vertelde in een persconferentie dat reddingsmedewerkers vermoeden dat Rivera en haar zoontje Josey bij het zwemmen in een sterke onderstroming terecht zijn gekomen. De actrice zou haar zoontje nog in veiligheid hebben weten te brengen door hem terug in de boot te duwen, maar te zwak zijn geweest om zichzelf te redden.

Dit bericht bekijken op Instagram

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op


Reddingsvest
De verhuurders van het bootje troffen Josey in de namiddag alleen aan op de boot. Hij had een reddingsvest aan. Rivera droeg zelf geen reddingsvest, zo hebben de autoriteiten al naar buiten gebracht.

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden. De meeste bekendheid verwierf ze dankzij haar rol als de populaire cheerleader Santana Lopez in de musicalserie Glee.



NieuwsFilm

meest populair