Algemeen

Speelt Kit Harington een dubbele rol in 'The Eternals'?

Het zou wel een logische zet zijn van Marvel.

door Wouter Drummen om 14:17 in Algemeen
Ondanks het feit dat The Eternals pas vanaf februari 2021 te bewonderen zal zijn, krijgen we wel al wat meer te horen over de film. Dit is niet zo heel vreemd. In de nieuwe film van Marvel zullen heel wat nieuwe superhelden hun opwachting maken, waaronder ook Kit Harington, die misschien zelfs een dubbelrol voor zijn rekening gaat nemen.

Harington, voornamelijk bekend van de Game of Thrones-serie, speelt Black Knight in de film, oftewel Dane Whitman. Aangezien hij het enige menselijke personage is van alle superhelden, zal hij, hoewel de film zich afspeelt over een tijdlijn van maar liefst zo'n 1000 jaar, enkel en alleen in het heden te zien zijn. Toch zou het kunnen dat Harington een andere Black Knight speelt, om zo een belangrijkere rol uit te kunnen maken van de film.

Geschiedenis
Black Knight is namelijk een superheld die ook in de comics door meerdere verschillende personen wordt gespeeld en de titel wordt overgedragen van generatie tot generatie. Het gerucht gaat nu dus rond dat een voorvader van Dane Whitman in de film voorkomt, die eveneens gespeeld zal worden door Harington. Het lijkt ook op een logische keuze, aangezien Marvel dan meer gebruik kan maken van Harington's Black Knight.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YodaSide

Avatar

ik ben zeer benieuwd naar de film!

Judge

Avatar

Ik verwacht een film waar de spetters van af springen.

NieuwsFilm

meest populair