Nieuwe streamingdienst Peacock vandaag online

Nieuwe streamingdienst Peacock vandaag online

Nog niet in Nederland.

In Nederland zijn de grote streamingdiensten Netflix, Disney+, Amazon en Apple TV+ uiteraard al beschikbaar. Het recent in de States verschenen HBO Max laat voorlopig nog op zich wachten. Dit geldt ook voor de nieuwe streamingdienst Peacock van NBCUniversal.

In de States wordt vandaag Peacock gelanceerd, met meer dan 20.000 uur aan content van tv-zenders en filmstudio's zoals NBC, Bravo, USA Network, SYFY, Oxygen, E!, CNBC, MSNBC, NBCSN, Golf Channel, Universal Kids, A&E, ABC, CBS, The CW, FOX, HISTORY, Nickelodeon, Showtime, Universal Pictures, DreamWorks, Focus Features, Illumination, ViacomCBS, Paramount, Lionsgate, Warner Bros. en Blumhouse.

Op Peacock zijn dus ook films en series te zien van aanbieders die niet onder NBCUniversal vallen. Daarnaast verschijnen er ook Peacock Original movies, series en shows en worden er content geplaatst van TODAY, NBC Nightly News, Meet the Press, Noticias Telemundo, MSNBC, CNBC, NBC Sports, E! News en Access Hollywood.

Gratis (!) en premium content op Peacock
Opvallend zijn de drie abonnementsvormen. De eerste is compleet gratis (Peacock Free) en daarmee krijg je toegang tot heel wat catalogusfilms en series en andere content. Per uur content zie je dan maximaal vijf minuten reclame.

Betaal je $4,99 dan krijg je ook de premium content (Peacock Premium), met uiteraard de originals en de reclame. Wil je Peacock Premium reclamevrij dan betaal je $9,99 en krijg je toegang tot de complete bibliotheek van Peacock.



NieuwsFilm

meest populair