Algemeen

Nieuwe streamingdienst Peacock vandaag online

Nog niet in Nederland.

door Bram de Groot om 09:55 in Algemeen
In Nederland zijn de grote streamingdiensten Netflix, Disney+, Amazon en Apple TV+ uiteraard al beschikbaar. Het recent in de States verschenen HBO Max laat voorlopig nog op zich wachten. Dit geldt ook voor de nieuwe streamingdienst Peacock van NBCUniversal.

In de States wordt vandaag Peacock gelanceerd, met meer dan 20.000 uur aan content van tv-zenders en filmstudio's zoals NBC, Bravo, USA Network, SYFY, Oxygen, E!, CNBC, MSNBC, NBCSN, Golf Channel, Universal Kids, A&E, ABC, CBS, The CW, FOX, HISTORY, Nickelodeon, Showtime, Universal Pictures, DreamWorks, Focus Features, Illumination, ViacomCBS, Paramount, Lionsgate, Warner Bros. en Blumhouse.

Op Peacock zijn dus ook films en series te zien van aanbieders die niet onder NBCUniversal vallen. Daarnaast verschijnen er ook Peacock Original movies, series en shows en worden er content geplaatst van TODAY, NBC Nightly News, Meet the Press, Noticias Telemundo, MSNBC, CNBC, NBC Sports, E! News en Access Hollywood.

Gratis (!) en premium content op Peacock
Opvallend zijn de drie abonnementsvormen. De eerste is compleet gratis (Peacock Free) en daarmee krijg je toegang tot heel wat catalogusfilms en series en andere content. Per uur content zie je dan maximaal vijf minuten reclame.

Betaal je $4,99 dan krijg je ook de premium content (Peacock Premium), met uiteraard de originals en de reclame. Wil je Peacock Premium reclamevrij dan betaal je $9,99 en krijg je toegang tot de complete bibliotheek van Peacock.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Op zich wel leuk die verschillende soorten abonnementen. Niet iedereen heeft het even breed.

Decepticon

Avatar

Sports..... en dan laten ze voetbal zien? LOL ik lach me kapot, een sport waar de meerderheid in Amerika geen reet om geeft.

Die verschillende abonnementen is idd wel leuk gevonden. Bij gratis zelfs maar 5 minuten reclame. Dat is al een vooruitgang (voor Amerikanen), maar hoe wordt die getoond? 5x een minuut, 10x 30 seconden, of nog fijner versplinterd? Want daar zijn ze in Amerika goed in, om de 5 minuten een reclameblok.

Met de content lijkt het wel goed te zitten volgens mij. Alleen de naam blijft verschrikkelijk, wie dat bedacht heeft en goedkeuring gegeven heeft.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Een idealer moment kan er niet zijn met bioscopen die een beperkt tot bagger filmaanbod hebben en verwacht ook geen nieuwe Releases tot Begin Januari.

Lijkt wel alsof Coronavirus een geschenk uit de hemel blijkt voor De Streamingdiensten.

NieuwsFilm

meest populair