Algemeen

Jennifer Grey gecast in dansfilm, nieuwe 'Dirty Dancing' op komst?

Baby terug op het witte doek?

door Niels van Arkel om 10:27 in Algemeen
Actrice Jennifer Grey is door Lionsgate gecast in een nieuwe dansfilm (zonder titel). Ook neemt zij de rol van executive producer. De film zal zich afspelen in de jaren '90. Zou dit dan de nieuwe Dirty Dancing zijn?

Al sinds 2009 zijn er geruchten dat een remake van Dirty Dancing in de maak is. De bronnen van Deadline hebben niet bevestigd dat het om een remake gaat, maar weten ook niet of het niet zo is.

Script
Voor het script zijn Mikki Daughtry en Tobias Iaconis gekozen. Het schrijversduo zat achter Five Feet Apart en The Curse of La LLorona. Naast Grey zijn ook Jonathan Levine en Gillian Bohrer als producenten betrokken.

Dirty Dancing
Dirty Dancing stamt al uit 1987 en heeft een cultstatus gekregen. Jennifer Grey had daarin de hoofdrol samen met de in 2009 overleden Patrick Swayze.Dirty Dancing kun je streamen op Netflix en Amazon Prime Video.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Ze ziet er tegenwoordig anders uit dan vroeger. Ze heeft wat plastische chirurgie laten doen aan o.a. haar neus. Ik vind haar niet zo'n imposant actrice. Slecht is ze ook weer niet. Ik duik in ieder geval niet de bioscoop in omdat haar naam op een poster staat.

Civilian Supreme

Avatar

Kan ze samen met de urn van Swayze rondjes draaien.

NieuwsFilm

meest populair