Netflix

Deze 8 originele Netflix-films krijgen een vervolg!

Ook vervolgfilms van grote Netflix-successen.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Afgelopen vrijdag ging The Old Guard succesvol in première op Netflix. Voor wie de film heeft gezien weet dat er overduidelijk gehint wordt naar een tweede deel. Hieronder acht films waarvan nu al (nagenoeg) zeker is dat deze vervolgfilms krijgen.

The Kissing Booth (2018)

Regie: Vince Marcello | Hoofdrollen: Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney

Deze romkom is de eerste Netflix-film waarvoor al een vervolg gemaakt is. Deze verschijnt deze maand, met de simpele titel The Kissing Booth 2.Bright (2017)

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Will Smith, Joel Edgerton en Noomi Rapace

Deze eerste Netflix-blockbuster moet ook een vervolg krijgen met opnieuw Will Smith en Joel Edgerton. Regisseur David Ayer lijkt niet terug te keren. Netflix zou in onderhandeling zijn met Louis Leterrier, bekend van The Incredible Hulk.Death Note (2017)

Regie: Adam Wingard | Hoofdrollen: Lakeith Stanfield, Shea Whigham en Margaret Qualley

In 2018 verscheen het laatste bericht rond een vervolg op deze erg wisselend ontvangen Netflix- Original. Toch zou de film heel wat kijkers hebben getrokken volgens producent Ted Sarandos. Het script zou geschreven worden door Greg Russo.Bird Box (2018)

Regie: Susanne Bier | Hoofdrollen: Sandra Bullock, Trevante Rhodes en John Malkovich

Recent werd via boekschrijver Josh Malerman duidelijk dat ook deze succesfilm van Netflix een vervolg krijgt. De film wordt gebaseerd op het boekvervolg Malorie dat deze maand in het schap belandt.The Christmas Chronicles (2018)

Regie: Clay Kaytis | Hoofdrollen: Kurt Russell, Darby Camp en Judah Lewis

Deze kerstkomedie uit 2018 met Kurt Russell krijgt een vervolg en deze wordt geregisseerd door Chris Columbus. Alle bekende gezichten uit het eerste deel keren terug. Ook Julian Dennison en Jahzir Bruno krijgen rollen in The Christmas Chronicles 2.Murder Mystery (2019)

Regie: Kyle Newacheck | Hoofdrollen: Adam Sandler, Jennifer Aniston en Gemma Arterton

Deze actiekomedie zou goed zijn bekeken, maar werd wel mager ontvangen. In oktober 2019 werd het vervolg officieel aangekondigd en ongetwijfeld keren Adam Sandler en Jennifer Aniston terug.Extraction (2020)

Regie: Sam Hargrave | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal en David Harbour

Deze veel besproken actiefilm van producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) krijgt logischerwijs ook een vervolg. Joe Russo schrijft weer het script voor regisseur Sam Hargrave en hoofdrolspeler Chris Hemsworth moet weer in actie komen.The Old Guard (2020)

Regie: Gina Prince-Bythewood | Hoofdrollen: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor en Matthias Schoenaerts

Met de enorme cliffhanger aan het einde en het nu al enorme succes keren de onsterfelijke strijders uit The Old Guard binnen enkele jaren weer terug op Netflix. Mogelijk komt er zelfs een trilogie.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Op bright death note brid box en the christmas chronicles wil graag een vervolg zien dat waren top films en allemaal een geweldige cast zeker kurt russel als de kerstman het was een van de leukste kerst films die ik in jaren heb gezien en ook death note was wel geinig voor dat kwam vooral door de stem van Willem defoe

milo007

Avatar

Nu ik dit lijstje zie begin ik te bedenken dat geen enkele van deze films het herbekijken waard is. Qua sequels wil ik enkel een Old Guard vervolg, en dat dan weer enkel omdat Matthias Schoenaerts erin meespeelt.

Reiner

Avatar

Ik mis bad banks seizoen 2 deze heb ik toch maar op blu ray aangeschaft omdat ik niet kon wachten .Films en Series is en blijft persoonlijke voorkeur.Netflix is en blijft mijn favoriete streaming abbo.1900 is ook mijn voorkeur en klassieker

Decepticon

Avatar

Dus Netflix is ook door de ideeën heen? :D
The Christmas Chronicles is echt een goede kerstfilm en The Kissing was best een geinige romkom, maar om daar vervolgen op te maken is ook overbodig.
Net zoals Extraction, leuke actiefilm voor een keer, maar veel te mager voor een vervolg.

Fluffer

Avatar

Bird box en murder mysterie daar wil ik wel een vervolg op , old guard nog niet gezien en de rest hoeft niet van mij.

MoViEs

Avatar

Kom maar op met vervolgen; veel andere films heb ik toch al eerder in de bioscoop gezien. Een film twee keer kijken is niet mijn ding; tenzij het films zijn qua kaliber Interstellar, Memento, Aliens...om een paar voorbeelden te noemen.

NieuwsFilm

meest populair