Algemeen

Gal Gadot (Wonder Woman) in beeld voor nieuwe spionagethriller à la 'James Bond' en 'Mission: Impossible'

De film wordt geschreven door de scenarist achter Netflix-film 'The Old Guard'.

door Jan-Peter Rook om 13:04 in Algemeen
Na de succesvolle release van de Netflix-film The Old Guard met Charlize Theron, slaan Skydance en schrijver Greg Rucka opnieuw de handen ineen voor een nieuwe film. Het zou gaan om een een gloednieuwe spionagethriller à la James Bond en Mission: Impossible, maar dan met een vrouwelijke hoofdrolspeler.

Volgens Discussing Film is Gal Gadot, uiteraard bekend van Wonder Woman (2017) en de aankomende sequel Wonder Woman 1984, in gesprek voor de hoofdrol van de spionagefilm. Er is op dit moment nog helemaal niets bekend over de film, zelfs geen titel, maar met de James Bond- en Mission: Impossible-vergelijkingen hebben we natuurlijk wel al een beetje een idee.

Speelfilmdebuut
Schrijver Rucka, die in het verleden ook enkele Wonder Woman-comics schreef, maakte onlangs zijn speelfilmdebuut toen hij zijn eigen graphic novel omtoverde tot een script voor de Netflix-film The Old Guard.

Gadot zal naast Wonder Woman 1984 ook nog te zien zijn in Death on the Nile met Armie Hammer en Annette Bening, en de Netflix-film Red Notice met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kvind Gadot eerlijk gezegd nogal een beperkte actrice.

Steve-O

Avatar

Ik vind haar wel een goede actrice.

NieuwsFilm

meest populair