Celebrity

Ricky Gervais haalt uit naar de Kardashians

Ze krijgen voor elke reclame belachelijk veel betaald.

door FilmTotaal om 13:36 in Celebrity
Ricky Gervais, o.a. bekend van series als The Office en The Afterlife, neemt geen blad voor de mond. De bekende comedian pakt andere bekendheden stevig aan, zoals hij dat ook al vaker tijdens de Emmy Awards heeft gedaan. Nu haalt hij eveneens uit naar de Kardashians.

Zo zei Gervais dat veel bedrijven en grote merken hem contacteren om reclame voor ze te maken. Ondanks het feit dat hij er flink betaald voor zou kunnen krijgen, slaat hij dit elke keer af. De Kardashians daarentegen zouden bakken met geld krijgen voor al hun videotjes, laat Gervais nu weten.

Kritiek
'Er wordt me maar wat vaak gevraagd berichten te delen voor enorm veel geld'' begint Gervais. ''Ik hoef alleen maar wat te tweeten, maar ik doe er niet aan. Ik weet dat de Kardashians iets van 20.000 dollar krijgen per bericht. Je ziet ze dan ook een bankje zitten te zwijmelen over een chocolade reep''.

Grappig genoeg maakte Gervais reclame voor een ander merk in zijn video, namelijk het BrewDog bier, al liet hij weten niet door ze gesponsord te worden, maar dat hij het wel fijn zou vinden als ze zouden doneren aan goede doelen. BrewDog reageerde kort hierna en besloot dan ook aan meerdere dierenrechtenorganisaties te doneren.NieuwsFilm

meest populair