Ben Affleck echt terug als Batman?

Ben Affleck echt terug als Batman?

Het verhaal gaat dat hij in elk geval terug is voor Justice League.

Er zijn steeds meer verhalen dat Ben Affleck toch terug zal keren als Batman. De acteur zou in elk geval nieuwe scènes op gaan nemen voor Zack Snyders Justice League.

Dat verhaal ging al eerder rond, maar werd vervolgens ontkracht door Heroic Hollywood. Maar nu stelt Taylor Murphy, die werkt voor The Cultured Nerd, dat zijn verhaal nu bevestigd wordt door andere bronnen. En hij presenteert meer bewijs voor zijn claims.

Affleck komt terug
Murphy controleerde zijn bronnen; het gaat volgens hem om mensen die voor Warner Bros. werken en familie van hem zijn. Een van de individuen stuurde hem een selfie in de kantoren van DC en laat daarmee zien ook echt daar te werpen. Affleck zou volgens die bronnen getekend hebben voor een terugkeer als Bruce Wayne, a.k.a. Batman.

Het gaat dan waarschijnlijk niet om nieuwe films waarin hij speelt, maar echt alleen om Justice League en de opnames die Zack Snyder daar nog voor nodig heeft. De aankondiging zal, als die er komt, waarschijnlijk komende maand tijdens DC FanDome gedaan worden.

NieuwsFilm

meest populair