Tom Holland toont eerste setfoto 'Uncharted'

Tom Holland toont eerste setfoto 'Uncharted'

De opnames zijn dan eindelijk begonnen!

Het heeft er alle schijn van dat de opnames van Uncharted van start zijn gegaan. Acteur Tom Holland daalde een eerste setfoto van de film. Daarmee lijkt het er dus op dat de camera's eindelijk zijn gaan rollen.

De film wordt geregisseerd door [url=]Ruben Fleischer[/url] en de opnames waren al één dag bezig. Maar die werden toen stilgelegd vanwege het coronavirus. De coronacrisis zorgde ervoor dat men moest stoppen.

Coronatest
Vorige week verscheen een video op het internet waarin we zagen dat acteur Tom Holland een coronatest liet doen. Hij moest er flink van kokhalzen, maar los daarvan deed de test vermoeden dat de opnames op het punt stonden om te beginnen.

Het bericht van Holland op Instagram lijkt dat te bevestigen. Vandaag is er dus een eerste eetfoto en die laat de stoel van Holland zien. Hij heeft een zwarte stoel met daar in het rood de letters Nate op.

Uncharted is al jaren in de maak, maar nu lijkt het dan toch te gaan lukken en zijn de opnames dan eindelijk weer begonnen. De film draait om een jonge Nathan Drake lijkt het, waarmee we dus een heel nieuwe Nathan gaan zien. In de games was hij al ervaren.

De verwachting is dat Uncharted halverwege juli 2021 in de bioscoop draait.

Dit bericht bekijken op Instagram

Day one #uncharted

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op



NieuwsFilm

meest populair