Video

Trailer Netflix-film 'Project Power' met dodelijke superkrachten!

Met Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt.

door Bram de Groot om 08:32 in Video
Gisteren hadden we al de eerste foto's en personageposters voor de Netflix-film Project Power van regieduo Ariel Schulman en Henry Joost, bekend van Nerve uit 2016. Nu is er de volledige trailer en de bijhorende poster!

Project Power gaat over een wereld waarin er pillen bestaan die je voor vijf minuten superkrachten geven. Je weet vooraf echter niet welke je krijgt. Een man, gespeeld door Jamie Foxx, wil zijn dochter redden van deze wereld en wraak nemen op de makers van de superdrugs.


Andere rollen zijn voor Joseph Gordon-Levitt en Dominique Fishback, Machine Gun Kelly, Amy Landecker en Courtney B. Vance. Vanaf 14 augustus in Project Power te zien op Netflix. Hieronder het bijhorende affiche! Iets om naar uit te kijken?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Ben ik wel benieuwd naar, goeie cast, apart verhaal kan heel gaaf worden.

centr1no

Avatar

Wat een belachelijk verhaal. Dat ze dat proberen te compenseren door wat bekende acteurs een makkelijk verdiend zakcentje te laten verdienen maakt het er niet beter op.
Netflix lijkt iedere hersenscheet aan te grijpen als excuus een film te maken om maar genoeg 'original content' te hebben als de rechten van het grootste deel van hun huidige content vervalt.

TwinsA

Avatar

Ziet er goed uit, laat maar komen!

Sunspot

Avatar

Hmmm, zeker kijken, wist niet dat ze hiermee bezig waren.

Maar twijfel alleen over dat bombastische, lijkt soms wel een simpele actiefilm.

Maar goed, goeie acteurs, dus heb wel vertrouwen

NieuwsFilm

meest populair