Netflix

3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie zenuwslopende thrillers die zeker de moeite waard zijn!

Triple 9 (2016)

Regie: John Hillcoat | Hoofdrollen: Kate Winslet, Woody Harrelson, Gal Gadot, Anthony Mackie

Deze actiethriller was geen doorslaand succes in de bioscoop, maar biedt wel voldoende actie en senstatie, ook door de enorme cast. De regie lag in handen van de man achter films als Lawless uit 2012 en The Road uit 2009. 999 is zeker geen hoogvlieger, maar meer een lekker popcorn-tussendoortje.Along Came a Spider (2001)

Regie: Lee Tamahori | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Anton Yelchin, Billy Burke

Deze tweede Alex Cross-film uit 2001, net als het eerdere Kiss the Girls uit 1997 ook met Freeman en later Alex Cross uit 2012 met Tyler Perry, is een redelijk thriller met Morgan Freeman, al was dit ook geen enorme box office-kraker. Veel van de gebeurtenissen uit het gelijknamige boek werden niet gebruikt en dat kwam de makers op kritiek te staan.Patriots Day (2016)

Regie: Peter Berg | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons

Deze spannende thriller is gebaseerd op de klopjacht die volgde nadat er een bomaanslag werd gepleegd tijdens de Marathon van Boston in 2013. Het is een van de vele films die Peter Berg en Mark Wahlberg gezamenlijk maakten. Een prima en spannende actiethriller die gewoon op Netflix staat!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Triple 9 had echt een top trailer.
Jammer dat 'ie de verwachtingen niet kon waarmaken.

David Mills

Avatar

Patriots day vond ik echt een verrassing... prima filmpje

Puto

Avatar

Skon

NieuwsFilm

meest populair