Celebrity

Bloederig fotobewijs: Woedende Amber Heard vernielde keuken Johnny Depp haast volledig

Ook verloor de acteur die dag het topje van zijn vinger.

door FilmTotaal om 16:09 in Celebrity
Johnny Depp heeft woensdag in de rechtbank geclaimd dat zijn ex Amber Heard ooit zijn keuken heeft vernield na een woede-uitbarsting. In de rechtszaal probeerde de acteur die bewering met fotobewijs te onderbouwen.

In de rechtszaak die Johnny Depp (Pirates of the Caribbean) momenteel voert tegen de Britse tabloidkrant The Sun, zijn opnieuw spannende details over het turbulente liefdesleven van Depp en Amber Heard (Aquaman) aan het licht gekomen. Zo liet Depp woensdag foto's in de rechtszaal zien van een vernielde keuken in een woning in Australië.

Glasscherven en bloedspetters
De foto's tonen het glas van een ingegooid keukenkastje en bloedspetters op de vloer. Depp beweert dat Heard degene is geweest die deze ravage heeft aangericht. Zij zou bij een ruzie door het lint zijn gegaan en een wodkafles naar de acteur hebben gegooid. Depp verloor daarbij naar eigen zeggen ook het topje van zijn vinger, waarvan ook foto's zijn getoond.

Lasterlijk artikel
Depp klaagde The Sun aan wegens laster nadat die krant hem wegzette als 'vrouwenmishandelaar'. De acteur eist daarvoor een forse schadevergoeding. De behandeling van de zaak vindt momenteel in Londen plaats en neemt enkele weken in beslag.

NieuwsFilm

meest populair