Aantrekkelijke zus van Alexandra Daddario opgejaagd door Bigfoot in trailer 'Monstrous'

De legende van 'De Verschrikkelijke Sneeuwman' wordt weer eens opgegraven.

Heb je jouw hele DVD-collectie al bekeken, de complete A-catalogus van de streamingdienst doorlopen en verveel je je nog steeds? Dan heeft UNCORK'D ENTERTAINMENT de perfecte B- (of misschien wel C-) horrorfilm voor je. Zie hieronder de eerste trailer van Monstrous.


Sylvia is een eenzame twintiger die op zoek gaat naar haar vriendin als deze op mysterieuze wijze is verdwenen in Whitehall, een stadje in New York die bekend staat om zijn Bigfoot-waarnemingen. Ze vertrekt met de charmante jonge vrouw Alex die zo haar eigen beweegredenen heeft.

Ze ontdekken al snel dat er in het bos een sinister kwaad verstopt zit dat erger is dan ze ooit konden bedenken. Laat het slachten beginnen!

Stereotypen
De 'sterren'cast (of liever gezegd: het slachtvee) bestaat uit Anna Shields (die tevens het scenario schreef), Rachel Finninger, Grant Schumacher, Hannah McKechnie, Dylan Grunn, Peter Stray en Catharine Daddario.

Maar laatstgenoemde is natuurlijk bekender vanwege haar achternaam en het feit dat ze een (volgens vele mannen) nogal lekkere zus heeft.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair