Charlie Kaufman deelt eerste foto's van 'I'm Thinking of Ending Things'

Gebaseerd op de bestseller van Iain Raid.

Regisseur Charlie Kaufman, o.a. bekend van Eternal Sunshine of the Spotless Mind (waarvoor hij een Oscar won), heeft de eerste foto's gedeeld van zijn nieuwste film, I'm Thinking of Ending Things, die vanaf september op Netflix te zien zal zijn.

I'm Thinking of Ending Things wordt beschreven als een psychologische thriller, geschreven en geregisseerd door Kaufman. De film is gebaseerd op het boek van Iain Raid, wat een groot succes was. Tijdens een recent interview met EW liet Kauffman zich uit over de film. Hieronder zijn de eerste foto's van de film te zien.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Wat te verwachten?
''Het is een verhaal dat draait om eenzaamheid, hopeloosheid en spijt'' begint Kauffman. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jesse Plemons, Toni Collette, David Thewlis en Jessie Buckley. Voor de film had Kauffman nog nooit van Buckley gehoord, maar hij was meteen overtuigd toen ze auditie deed voor de film.

''Ik kende haar eerlijk gezegd niet, maar haar auditie verliep geweldig. Ik wilde haar meteen hebben voor de rol. Als je haar ziet, is ze niet aan het acteren, maar het is allemaal echt''. In de film zal Buckley voor de eerste keer haar schoonouders ontmoeten (Collette en Thewlis). Samen met haar vriend (Plemons) gaan ze een paar dagen naar hen toe, maar door een onverwachte omleiding verandert de trip van een stel in een angstaanjagende reis door hun fragiele psyche.

''Als je voor het eerst je vriendin of vriend voorstelt aan je ouders, maak je je altijd zorgen over wat je partner denkt van je ouders en wat je ouders denken van je partner. Het loopt echter allemaal heel wat anders dan verwacht...''

NieuwsFilm

meest populair