Chris Evans geeft zijn Captain America-schild door aan jonge held die zusje redde van hond

Chris Evans geeft zijn Captain America-schild door aan jonge held die zusje redde van hond

Wat een toffe actie van de acteur!

Chris Evans heeft Bridger Walker, het zesjarige jongetje dat onlangs zijn zusje redde van een hondenaanval, verrast met een videoboodschap én een zeer bijzonder geschenk: een van zijn originele Captain America-schilden.

Niet elke held draagt een cape. Dat bewees Bridger Walker uit Wyoming onlangs wel. Hij beschermde zijn vierjarige zusje tegen een aanvallende Duitse herder-pup door voor haar te springen. Bridger raakte daardoor echter zelf zwaargewond en moest een twee uur durende operatie ondergaan. De jonge held hield in totaal negentig hechtingen over aan het voorval.

Bridgers heldendaad trok de afgelopen dagen de aandacht van verschillende celebrities, waaronder Anne Hathaway, Robert Downey Jr. en Chris Evans. Die laatste besloot Bridger te verrassen met een fantastisch cadeau.

Captain America vindt opvolger
"Captain America hier! Ik heb je verhaal gelezen en gezien wat je hebt gedaan, en ik weet zeker dat je dit vaker hebt gehoord de afgelopen dagen, maar laat me je vertellen dat je een echte held bent", laat Evans in een videoboodschap aan het jongetje weten. "Wat je hebt gedaan, was zo dapper... Je zusje mag zich gelukkig prijzen met zo'n grote broer".

Evans vervolgt: "Ik ga ervoor zorgen dat er een authentiek Captain America-schild jouw kant opkomt, want die heb je absoluut verdiend!"

Toffe actie!

Dit bericht bekijken op Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

Een bericht gedeeld door Nikki Walker (@nicolenoelwalker) op



NieuwsFilm

meest populair