'Jurassic World: Dominion' gaat heel ver in zijn coronamaatregelen

'Jurassic World: Dominion' gaat heel ver in zijn coronamaatregelen

Dit zijn de verstrekkende maatregelen!

De opnames van Jurassic World: Dominion gaan bijna weer verder in het Verenigd Koninkrijk. Het wordt daarmee een van de eerste grote films die weer verder gaat met opnemen sinds de corona-uitbraak. Maar wat wordt er gedaan om cast en crew veilig te houden?

Acteur Jeff Goldblum sprak met Entertainment Tonight over de voorzorgsmaatregelen op de set. En dat zijn er behoorlijk wat. "We gaan allemaal erg veilig zijn denk ik zo. Ze gaven ons 109 bladzijden. Ze hebben echt hun hart en ziel, en heel veel geld, geïnvesteerd om ons allemaal veilig te houden."

Hoe dan?
Welke maatregelen er allemaal genomen worden, deelde Golblum niet. "Ik zal jullie niet vervelen met de details, maar we gaan allemaal in een soort bubbel zitten in quarantaine, alle cast- en crewleden. En we gaan testen en alles. We weten dat het een risicovolle tijd is, maar we voelen ons er goed bij. Sam Neill gaat er zijn, Laura Dern, Chris Pratt en Bryce Dallas Howard; Colin Trevorrow regisseert en we gaan dinosaurussen zien," vertelde Goldblum.

De laatste film in de Jurassic World-trilogie draait in juni 2021 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair