Nog een probleem voor Johnny Depp en 'Pirates of the Caribbean'

Nog een probleem voor Johnny Depp en 'Pirates of the Caribbean'

Het lijkt erop dat een rol in de reeks er niet meer in zit.

Disney weet bepaald niet zeker of Johnny Depp nog terug moet keren voor de Pirates of the Caribbean-franchise. Er wordt gekeken naar twee films in de franchise: eentje waarin Margot Robbie de hoofdrol krijgt en eentje die weer gewoon om Jack Sparrow moet draaien.

Maar het gaat op dit moment echt niet lekker met Depp. Hij is sinds 2016 verwikkeld in een bittere strijd met ex-vrouw Amber Heard en die strijd verergert met de dag. Dat komt vooral omdat de twee nu voor de rechter staan.

Heel wat onthullingen
De afgelopen week hebben heel wat mensen voor Depp gepleit in de rechtbank. Maar ze hebben ook verteld dat de acteur drugsverslaafd is en alcohol misbruikt heeft. En dat brengt ons tot een nieuw verhaal over de toekomst van de acteur. Disney zou nu zijn plek in de franchise Pirates of the Caribbean heroverwegen.

"Ze werken nu aan verhaallijnen waarmee hij afscheid moet nemen van de franchise. Ze realiseren zich allemaal dat, of Johnny zijn zaken wint of niet, hij waarschijnlijk voorlopig gezien blijft worden als box office-gif in deze gevoelige tijden," stelt een anonieme bron binnen Dsney tegenover de Express Daily.

NieuwsFilm

meest populair