Amber Heard was bang dat Johnny Depp haar ging vermoorden

Amber Heard was bang dat Johnny Depp haar ging vermoorden

De 'Aquaman'-actrice deelt haar kant van het verhaal.

Een tijdje terug kwam Johnny Depp vaker in het nieuws i.v.m. met de rechtszaak tegen The Sun. Hij klaagde de Britse tabloid aan voor laster nadat dit blad hem een 'vrouwenmepper' genoemd had. Nu heeft ook Amber Heard getuigd in de rechtszaak tegen haar ex-man.

Volgens de Aquaman-actrice was Depp absoluut geen lieverdje. Zo zou hij vaak onder invloed van alcohol en drugs zijn geweest, waardoor hij in een 'monster' veranderde. Heard zegt dan ook vaker verbaal als zowel fysiek mishandeld te zijn geweest. Ze beweert dat dit zelfs zo ver ging dat ze meerdere malen tijdens hun relatie vreesde voor haar leven.

Verschillende verhalen
Ook zou Depp jaloers zijn geweest en Heard er meerdere malen van hebben beschuldigd vreemd te zijn gegaan met bekendheden zoals Leonardo DiCaprio, Eddie Redmayne, Liam Hemsworth en anderen.

De Pirates of the Caribbean-acteur heeft echter een heel ander verhaal. Volgens de 57-jarige Depp heeft Heard hem juist fysiek mishandeld, waarvan hij ook bewijs zou hebben. Heard zegt dat zij enkel en alleen uit zelfverdediging handelde en ontkent alle aanklachten.

NieuwsFilm

meest populair