Algemeen

Charlize Theron hint naar (bijna) nieuw personage in 'The Old Guard 2'

We kennen haar al een beetje...

door Niels van Arkel om 13:55 in Algemeen
Netflix heeft, na het grote financiële succes van The Old Guard groen licht gegeven voor een sequel. En gezien de uitstekende kijkcijfers is dat niet verrassend.Personages
In een virtueel interview met Seth Meyers gaf hoofdrolspeler Charlize Theron al wat meer weg over het verhaal van het vervolg. Ze hintte namelijk naar een nieuw personage in de tweede film.

"Quynh is iemand die we al een beetje kennen. Het is eigenlijk een beetje de rechterhand en ze waren samen de eersten. Die relatie is nog niet iets dat we in deze film aandacht aan hebben gegeven"

Niet helemaal nieuw
Toegegeven: het personage is dus niet helemaal nieuw. In een flashback zien we Quynh heel even, ze wordt dan gespeeld door Veronica Ngô Thanh Vân. Theron geeft aan dat er een grotere rol voor de mysterieuze figuur inzit in The Old Guard 2.

"Ik ben heel enthousiast over haar verhaal. Als we een tweede film gaan maken, ben ik benieuwd naar hoe we haar verhaal daarin gaan mengen. Een tweede vrouw aan boord gaat het heel interessant maken."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KekeBaas

Avatar

Eh een tweede vrouw? Was het personage van KiKi Layne sowieso al niet de belangrijkste rol na Charlize Theron?

Ang3l

Avatar

Ik ben in slaap gevallen bij de film. Oeps.
Wel pas na de zoenscene van Marwan! ;)

nick84

Avatar

Vond het wel een goede film voor Netflix. Charlize Theron begin ik ook steeds geiler ehh leuker te vinden..

ShinobiX9X

Avatar

Dat was heel duidelijk in het stukje na de credits. Daar bezoekt quynh de verbannen booker in ziin flat. Dat hintte dus naar een belangrijke rol voor haar, als er een vervolg kwam.

NieuwsFilm

meest populair