Algemeen

Marvels 'Eternals'-ster onthult eerste poster

Maar het is een heel klein beeld.

door Jim Pedd om 08:28 in Algemeen
Eternals-acteur Don Lee lijkt een eerste blik op de teaser poster voor de film onthuld te hebben. Hij plaatste op zijn Instagram een aantal beelden, en een daarvan zou zomaar die poster onthuld kunnen hebben.

De acteur plaatste een drietal foto's van de set. Eentje daarvan is van een welkomstbrief van Marvel Studios, een andere laat zijn stoel op de filmset zien en nog een ander is van binnenin de trailer waar hij tijdens de opnames in woonde. Die trailer toont een ingelijste poster van de film.

Het hele team
De poster onthult vooral het hele team en op de achtergrond zien we een van de Celestials toekijken. Dat team wordt naast Don Lee als Gilgamesh gespeeld door: Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajax, Lia McHugh als Sprite.

Samen nemen zij het op tegen de Deviants, een soort schurken die gemaakt zijn met behulp van hetzelfde dna-materiaal waar ook de Eternals door gemaakt zijn. Vanaf 12 februari 2021 in de bioscoop.

Dit bericht bekijken op Instagram

마블 이터널스가 내년 2월 개봉합니다. 사진은 작년 영국, 이터널스 촬영장 1. 길가메시의 트레일러 2. 마블의 환영 편지 3. 길가메시의 의자 늘 응원 해주셔서 감사합니다. Marvel Studios' THE ETERNALS will be released in Feb 2021. Sharing with you some photos from last year, from the set in London. 1. Gilgamesh's trailer 2. Welcome letter from Marvel Studios 3. Gilgamesh's chair Thanks always for your support. Cheers! #Marvel #Eternals #Gilgamesh

Een bericht gedeeld door Don Lee 마동석 (@madongseok_) op1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

Ben benieuwd wanneer de eerste trailer hiervan uit gaat komen. Toch wel een van de superheldenfilms waar ik het meest naar uit zie de komende tijd.

NieuwsFilm

meest populair