'Mortal Kombat'-reboot wordt bloedstollend gruwelijk

'Mortal Kombat'-reboot wordt bloedstollend gruwelijk

Dit laat acteur Lewin Tan weten.

Onder de gamers is Mortal Kombat een grote naam. In 1992 verscheen de eerste game. Dit was een groot succes en Mortal Kombat groeide uit tot een van de bekendste en geliefdste videospel-franchises aller tijden. Er werden eveneens twee films gemaakt, maar deze werden niet bepaald goed onthaald. Toch komt er nu een derde film uit, waarover acteur Lewis Tan zich uitlaat.

De Mortal Kombat-spellen staan voornamelijk bekend om gruwelijke en brute 'fatalities finising moves', waarin het mogelijk is je tegenstander op het einde van het gevecht op wrede manier te vermoorden, door bijvoorbeeld zijn hart uit zijn borstkas te scheuren, de ruggengraat eruit te rukken of hem in brand te steken. De film zal ook meerdere van deze 'finishers' laten zien, onthult Tan nu.

Wat te verwachten?
Tan, die een belangrijke maar geheime rol speelt in de reboot die door James Wan wordt geproduceerd, zegt dat de film ook meerdere afgrijselijke finishers zal laten zien, die hem tijdens de opnames misselijk maakten: ''Er waren bepaalde dagen dat ik me echt misselijk voelde op de set. Dat is geen grap, sommige scènes zijn echt gruwelijk''.

De film zal normaalgesproken begin volgend jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair