Officieel bevestigd: 'Wonder Woman 3' gaat er komen (en snel)

Officieel bevestigd: 'Wonder Woman 3' gaat er komen (en snel)

Maar wanneer zou de film dan kunnen verschijnen?

Warner Bros. is bijzonder positief over de release van Wonder Woman 1984 in de wereldwijde bioscoopzalen en op HBO Max in de States. Het heeft de studio doen besluiten om het derde deel snel in productie te nemen.

"Terwijl fans van over de hele wereld Diana Prince blijven omarmen en zorgen voor een sterk openingsweekend van Wonder Woman 1984, zijn we verheugd haar verhaal te kunnen voortzetten met onze echte 'Wonder Women' - Gal en Patty - die zullen terugkeren om de lang geplande bioscooptrilogie af te ronden," aldus Toby Emmerich, voorzitter van Warner Bros. Pictures Group, via Deadline.

Veel bekijks op HBO Max
In de States heeft Wonder Woman 1984 van regisseur Patty Jenkins zo'n 16,7 miljoen dollar opgehaald in het eerste weekend en staat nu op 85 miljoen dollar wereldwijd.

Die Noord-Amerikaanse score is nog best een goed wetende dat in de States slechts 2.100 bioscopen met beperkte capaciteit open zijn en dan niet in de belangrijkste markten New York, Los Angeles, Chicago, Boston, San Francisco en Philadelphia. Interessanter voor Warner Bros. is waarschijnlijk dat de film het sterk doet onder de abonnees van HBO Max.

Bijna de helft van de abonnees zou de tweede Wonder Woman-film hebben gekeken op de dag van de release, eerste Kerstdag. Daarnaast zouden ook nog eens miljoenen mensen via partners van HBO Max de film hebben gekeken.

Maar wanneer is snel?
De grote vraag is wanneer Wonder Woman 3 moet verschijnen. Deadline meldt in hun bericht dat de film snel in productie moet gaan, maar Jenkins en actrice Gal Gadot zouden ook snel aan de slag moeten met Cleopatra.

Vervolgens maakt Jenkins met Disney / Lucasfilm de Star Wars-film Rogue Squadron en deze moet in december 2023 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair