Dit zijn de helden van 'Star Wars: The High Republic'

Dit zijn de helden van 'Star Wars: The High Republic'

Vandaag een eerste blik op deze personages!

Vandaag zijn er nieuwe blikken vrijgegeven op de nieuwe Jedi die we als helden gaan volgen in Star Wars: The High Republic. Dat wordt het nieuwe belangrijkste verhaal dat we in de franchise gaan volgen en staat in zijn geheel los van de Skywalker-familie.

Het idee is om een geheel nieuwe periode in het fictieve universum te volgen. Daarin worden er nog heel wat planeten verkend en gekoloniseerd, en krijgen we daarmee een heel nieuw perspectief op de boel. Vandaag zien we enkele nieuwe helden die centraal komen te staan.

Concept art
Via Star Wars.com is nu concept art vrijgegeven van twee van de hoofdpersonen, die je onderaan dit bericht kan zien. Het gaat om Avar Kriss, die omschreven wordt als een passievolle Jedimeester met een grote rol in een ramp die het verhaal lanceert. En we zien Sskeer, die een grote rol heeft als loyale en eerlijke Jedimeester.

Begin 2021 moet de The High Republic-franchise van start gaan, wat lager is dan gedacht. Centraal staat dus een ander tijdperk met een andere geschiedenis, waarin de Outer Rim nog verkend wordt.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair