Elon Musk ontkent trio met Amber Heard en Cara Delevingne te hebben gehad

Elon Musk ontkent trio met Amber Heard en Cara Delevingne te hebben gehad

Ook verwijst de rijke techondernemer een ander gerucht naar het rijk der fabelen.

Techondernemer Elon Musk ontkent dat hij een affaire met Amber Heard heeft gehad toen zij nog getrouwd was met Johnny Depp, zoals die laatste beweert. Musk weersprak deze aantijging van Depp dit weekend in een interview met de New York Times.

Johnny Depp (57) weet zeker dat Elon Musk (49) het bed heeft gedeeld met zijn ex Amber Heard (34) ten tijde van hun huwelijk. Dat zei de Britse acteur deze week in de rechtbank in Londen, waar momenteel het proces plaatsvindt van de zaak die hij tegen The Sun heeft aangespannen wegens smaad.

Dit weekend reageerde Musk in de New York Times op de uitspraken van Depp. "Ik heb absoluut geen affaire met Amber gehad toen ze met Johnny getrouwd was", claimt de Tesla-topman, die er verder nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij wél een relatie heeft gehad met Heard ná haar huwelijk met Depp.

Ook ging Musk in op een ander hardnekkig gerucht: dat hij een trio zou hebben gehad met Heard en supermodel Cara Delevingne. "Ik heb geen trio met hen gehad", reageert hij. "Ik vermoed dat mensen vaak denken dat zulke verhalen veel sappiger zijn dan ze daadwerkelijk zijn".

NieuwsFilm

meest populair