Zus Naya Rivera deelt hartverscheurende reactie op dood 'Glee'-ster

Zus Naya Rivera deelt hartverscheurende reactie op dood 'Glee'-ster

Ook deelde Nickayla Rivera een foto met haar zus.

Nickayla Rivera heeft zaterdag gereageerd op de tragische dood van haar zus Naya Rivera. Dat deed ze met een foto en hartverscheurend bericht op Instagram.

Model Nickayla Rivera (25) heeft dit weekend voor het eerst gereageerd op de dood van haar oudere zus Naya. "Er zijn geen woorden om mijn liefde voor jou te beschrijven. Zij aan zij of mijlen ver van elkaar verwijderd; onze connectie is oneindig en onbreekbaar", schrijft Nickayla bij een zwart-witfoto van de twee.

"We waren totaal verschillend, maar tegelijkertijd hetzelfde. Ik heb nooit geweten dat ik door jou te verliezen zoveel van jou in mezelf zou vinden".

Nickayla schrijft verder zich nog geen leven zonder haar zus voor te kunnen stellen. "Ik heb nog nooit een leven zonder jou gekend. Mijn wereld is volledig overhoop gehaald, maar ik kijk nog altijd met dezelfde ogen naar je als toen ik jong was", tekent ze op. "Ik zal voor altijd van je houden en je elke seconde van mijn leven missen".

Rivera verdronk op woensdag 8 juli in het water van Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië waarop ze die dag een boottochtje maakte met haar vierjarige zoontje Josey. Haar lichaam werd pas zes dagen later, na een grootschalige zoekactie, gevonden. De actrice mocht slechts 33 jaar worden.



NieuwsFilm

meest populair