3 kneitergoede films die nu gewoon op Disney+ staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Nederlandse filmliefhebbers hebben met topaanbieders als Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Disney+ heel wat leuke en goede titels te streamen. Vandaag lichten we - op veler verzoek (😉) - drie interessante films uit die nu op die laatste dienst te vinden zijn.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a.
Steve Rogers alias Captain America vormt samen met Black Window en nieuwe bondgenoot Falcon een team om het op te nemen tegen een schimmige vijand die veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. heeft weten te infiltreren. Daarbij worden de helden echter flink tegengewerkt door een onberekenbare huurmoordenaar, die een link blijkt te hebben met Steves soldatenverleden.

Star Wars: A New Hope (1977)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Lucas | Cast: Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, e.a.
Na de val van de Jedi, wordt het heelal in een ijzeren greep gehouden door het Keizerrijk. Ruimteheld Luke Skywalker komt na een noodkreet in actie om samen met de rebbelen prinses Leia en het universum te redden van de machtige slechterik Darth Vader en ruimtestation Death Star, een wapen dat de kracht heeft om hele planeten te vernietigen.

Coco (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lee Unkrich en Adrian Molina | Cast: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, e.a.
Miguel, een aspirerend muzikant, gaat op reis naar het magische land van zijn voorouders. Daar ontmoet hij de charmante Héctor, die een onverwachte bondgenoot wordt in Miguels zoektocht naar de geheimen achter de verhalen en tradities van zijn familie.

NieuwsFilm

meest populair