Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze films nieuw toe

We hebben weer een weekoverzicht voor je.

door Jim Pedd om 09:03 in Algemeen
Het blijft redelijk rustig op streamingdienst Amazon Prime Video. Ook deze week zijn er niet zo heel veel nieuwe titels toegevoegd. Vandaag zetten we je alles op een rij dat tot afgelopen vrijdag werd toegevoegd.

Virgin Alexander (2014): Alexander is 26 jaar oud en staat voor een huisuitzetting. In een laatste poging zijn huis van de bank te redden, besluit hij het te veranderen in een bordeel, alhoewel hij zelf nog nooit seks heeft gehad.
Wrong Night Stand (2019): Tijdens een avond uit met zijn beste vriend, ontmoet Eddie een mysterieuze jonge vrouw die Eve heet. Na een one night stand, besluiten de twee contact te houden. Ze krijgen een relatie. Maar wat ze niet weten is dat een gevaarlijk figuur uit het verleden van Eve het daar allesbehalve mee eens is.
Kunst & Vliegwerk (1989): De drie kinderen van een kunstenaar zijn ondernemend en zien hun zelfgebouwde raket in hun achtertuin tot voorwerp van allerlei verwikkelingen worden. De buurman die eigenaar van het huis is, heeft er nogal last van en wanneer een filmstuntman bij toeval in hun raket raakt en gelanceerd wordt, verliest deze zijn geheugen en wordt door de kinderen UFO genoemd. De buurman ziet in hem een misdadiger en nog eens een reden om het merkwaardige gezin uit zijn huis te krijgen, maar moet na een wilde achtervolging toezien hoe alles door zijn toedoen voor de kinderen toch nog goed afloopt.
The Rolling Stones - Stones in Exile (2010): Deze documentaire kijkt naar de manier waarop de Stones hun album Exile on Main St. uit 1972 maakten.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Die Virgin Aleksander doet me een beetje denken aan Risky Business met Tom Cruise.

Angelo1979

Avatar

The Stones, toppertje.

NieuwsFilm