Algemeen

Nog een 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-cameo onthuld!

Karl Urban, ster van onder meer 'The Boys' en 'Judge Dredd', blijkt in de film te zitten.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Er zijn heel wat cameo's van beroemdheden geweest in de afgelopen paar Star Wars-films. Zo was Daniel Craig te 'zien' in Star Wars: The Force Awakens, waarin hij een van de Stormtroopers was. Nu kunnen we nog een cameo aan het lijstje toevoegen, ditmaal van Karl Urban.

Urban onthulde tijdens een interview met de site Digital Spy dat hij te zien is in de film The Rise of Skywalker. Hij was een hele dag op de set en mocht van regisseur J.J. Abrams het kostuum van een Stormtrooper aan trekken. En hij kreeg zelfs een regel tekst.

De cameo van Urban
"Nou het ging ongeveer zo," begon Urban. "Ik had het geluk om J.J. Abrams te mogen bezoeken toen hij bezig was met de opnames van The Rise of Skywalker. Toen ik daar was trok hij mij een Stormtrooper-uniform aan en mocht ik een hele dag plezier maken op de set. En het is al mijn hele leven mijn wens om een Stormtrooper te zijn, dus dat kan ik nu afvinken."

En Urban kan al helemaal gelukkig zijn, want hij heeft zelfs een regel tekst. "Wat in de bioscoopfilm zit, is mijn stem die zegt 'Knights of Ren', als Kylo Ren langs twee Stormtroopers in een lange hal loopt. Ik ben een van die Stormtroopers."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Ik ben er ook eentje

Carmine

Avatar

Ik heb nu last van buikgriep. Op de wc ben ik nu een stormpooper.

ajleppink

Avatar

Doe mij maar Shazam 2 met black adam en superman.

SteefL

Avatar

Ook bekend als Doctor McCoy in JJ's Star Trek films.

NieuwsFilm