Algemeen

Gerucht: Ray Park diep in de problemen voor terugkeer als 'Star Wars'-schurk Darth Maul

Keert hij nog wel terug?

door Jim Pedd om 06:31 in Algemeen
Sinds het gerucht gaat dat Darth Maul nog meer te doen krijgt in de Star Wars-franchise (waar Solo: A Star Wars Movie met het einde natuurlijk ook al naar hintte), kijken fans ernaar uit dat Ray Park terugkeert als de schurk. Maar die kans lijkt steeds kleiner te worden.

Volgens Latino Review Movie overwegen Disney en Lucasfilm om verder te gaan met Darth Maul en dat te doen zonder Park. Daar is nog geen bevestiging van gekomen, maar het lijkt te kloppen.

Ray Park in opspraak
Ray Park plaatste de laatste tijd behoorlijk bizar materiaal op zijn Instagram. Zo liet hij een foto zien van een vrouw die hem aan het bevredigen is en plaatste hij materiaal rond zijn vrouw dat er echt niet hoort te staan. Wat er aan de hand is, is niet duidelijk, maar het gerucht gaat dat hij gehackt is. Tegelijk is er het verhaal dat het hem wel gewoon zelf is.

Hoe dan ook, gaat het niet zo lekker met de socials van Park. Dat leidt tot spanningen bij Disney, dat over het algemeen alleen probeert samen te werken met mensen die niet in opspraak komen. Kijk maar naar het (inmiddels teruggedraaide) ontslag van James Gunn bij Guardians of the Galaxy Vol. 3 of de twijfels die bestaan rond een terugkeer van Johnny Depp voor meer Pirates of the Caribbean.

Vooralsnog is nog niets officieel dus kunnen we ook geen conclusies trekken. Maar de geruchten over een live-action rol voor Darth Maul in meer Star Wars zijn er al langer. Als die dan zouden kloppen, zijn de acties van Park sowieso niet handig.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Gek toch dat seks en mastrubatie niet te zien is in Disney films, maar dood en verderf wel.

Symn

Avatar

Disney is de kanker van de filmindustrie.

RoberPaulsen

Avatar

Ik ben het met Symn eens.
China bepaalt voor een groot deel wat wij in Disney-films te zien krijgen, alleen voor het geld.

Janoniempje

Avatar

D+ gaat echt te ver... Nu zijn zelfs v-halsen als geblenderd

NieuwsFilm

meest populair