Jij kunt kiezen of Robin wordt vermoord in 'Batman: Death in the Family'

Jij kunt kiezen of Robin wordt vermoord in 'Batman: Death in the Family'

Hiermee herhaalt de animatiefilm het trucje dat de comics jaren geleden voordeed.

In 1988 haalde DC Comics de wereldpers met hun strip A Death in the Family. Het leven van Batmans sidekick Robin hing aan een zijden draadje. Lezers konden kiezen of hij vermoord zou worden door de Joker, of dat hij in leven bleef.

En de lezers waren onverbiddelijk. Jason Todd werd veroordeeld tot de dood. Voor iedereen die daar nog steeds moeite mee heeft, is er nu de verfilming Batman: Death in the Family. In deze film krijg je als kijker namelijk dezelfde keuze.

Interactieve animatiefilm
Batman: Death in the Family is dus een interactieve animatiefilm. De keuzes die je maakt, hebben invloed op het verloop van het verhaal. Er zijn diverse keuzemomenten en ontknopingen die jouw kijkervaring uniek moeten maken.



Red Hood
Deze film dient tevens als prequel op de populaire animatiefilm Batman: Under the Red Hood, waarin Jason Todd terugkeerde als Red Hood. Naast de drie hoofdrolspelers kun je ook optredens verwachten van Two-Face, Black Mask en Hush.

Bruce Greenwood keert terug als Batman en John DiMaggio zal wederom te horen zijn als Joker. Ook regisseur, producent en schrijver Brandon Vietti is teruggehaald. Batman: Death in the Family verschijnt in de herfst op Blu-ray en als digitale versie.

NieuwsFilm

meest populair