3 angstaanjagende vliegtuigfilms die gewoon op Netflix staan!

Op eenzame hoogte is de spanning het groots.

Hieronder drie films over vliegtuigen die problemen aan boord hebben. Welke van onderstaande drie vind jij de beste, of ga je nog kijken?

Non-Stop (2014)

Regie: Jaume Collet-Serra | Hoofdrollen: Liam Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Scoot McNairy

Zeker geen onaardige actiethriller, en een van de vele films die regisseur Jaume Collet-Serra en acteur Liam Neeson met elkaar hebben gemaakt. In Non-Stop wordt een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service (Neeson) onderdeel van een mysterieus schaakspel. Het is aan hem om de passagiers te redden.



Flight (2012)

Regie: Robert Zemeckis | Hoofdrollen: Denzel Washington, Kelly Reilly, Bruce Greenwood, Nadine Velazquez

Dit is geen actiefilm, maar laat wel zien wat de piloot van Denzel Washington moet doen om een vliegtuig vol passagiers aan de grond te krijgen. Zijn heldendaad wordt bejubeld, maar als duidelijk is dat hij gedronken heeft, verandert dat de zaak. De beste van de drie, volgens velen!



Left Behind (2014)

Regie: Vic Armstrong | Hoofdrollen: Nicolas Cage, Lea Thompson, Chad Michael Murray, Nicky Whelan

Duidelijk de kleinste titel van de drie, maar wel met fan-favorite Nicolas Cage. In de B-film werd echter zeer zwak ontvangen door de critici. Toch wist Left Behind een kleine 30 miljoen dollar op te halen. De film laat zien hoe de Apocalyps invloed heeft op de passagiers en bemanning van een vliegtuig, Nic Cage als piloot.



NieuwsFilm

meest populair