Algemeen

Eerste reactie op Christopher Nolans 'Tenet' is binnen

IMAX-mensen zijn echt helemaal lyrisch.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De filmindustrie probeert nog een manier te vinden om de coronapandemie een plek te geven in de manier waarop er gewerkt wordt. Van de film Tenet is nu gebleken dat die daardoor heel anders wordt uitgebracht dan we gewend zijn.

Internationaal gaat Christopher Nolans nieuwste film namelijk vanaf 26 augustus draaien. Daarna komt de film in de Verenigde Staten uit, op plekken waar dat mogelijk is. Nu al zagen sommige mensen de film, en zij geven eerste reacties.

Eerste reacties Tenet
De CEO van IMAX, Rich Gelfond, vertelde het volgende: "Een aantal mensen van IMAX werkten tijdens de post-productiefase mee aan Tenet. Hun reactie was: 'Oh mijn god, ik ben echt vergeten hoe geweldig het was om in een film te zitten'. Tenet is echt fantastisch mooi opgenomen, mooi gemaakt en een buitengewone film. En dat heb ik van heel wat verschillende mensen gehoord."

Christopher Nolan werkt al langer samen met IMAX, dus in dat opzicht hadden we deze reactie natuurlijk ook wel verwacht. Maar het is tenminste iets!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Altijd met een korreltje zout nemen. Echter wil ik graag ook nog eens mezelf verliezen in een film. Discussies aangaan over de plot. Thuis lukt dat toch wel minder, de sfeer van een cinema is iets speciaal.

23VDV23

Avatar

Dus...het ziet er mooi uit? Nauwelijks een eerste reactie te noemen, want dat lag al erg voor de hand.

AlanSmithee

Avatar

Reactie? Klinkt meer als een commercial van IMAX

Janushhw

Avatar

Warner had toch de pers omgekocht om alleen maar positief te schrijven over deze film,omdat t een vd weinige blockbusters zou zijn dit jaar. En ds film moet zijn om mensen terug de bios in te brengen.

jwk

Avatar

Weer zo'n nietszeggende post om de boel maar te vullen. Ben best benieuwd naar deze film, maar een eerste reactie die zinnig is moet nog komen.

don lukas

Avatar

Jim, een van de mindere posts dit. Clickbait. Daarom heb ik een adblocker geïnstalleerd.

NieuwsFilm

meest populair