Celebrity

Elizabeth Hurley heeft weinig om het lijf op Insta-foto

De bekende actrice uit Austin Powers en Bedazzled laat niets aan de verbeelding over.

door FilmTotaal om 16:11 in Celebrity
Een favoriet onder het kopje Celeberties op FilmTotaal blijft Elizabeth Hurley. De actrice weet doorlopend de mooiste foto's online te zetten om onder meer haar eigen zomerse kledinglijn te promoten.

Nu zien we haar opnieuw niet in zelf ontworpen bikini. De actrice uit genretoppers als Bedazzled en Austin Powers: International Man of Mystery draagt op de foto (via de link) namelijk enkel een robe / japonnetje. Een goede manier om de oude collectie nog even aan te prijzen!

Bij de foto schrijft ze onder meer: "Sunshine bikinibroekje en mijn favoriete Lizzie Robe!" Een leuk outfitje voor de zomer voor jezelf of je vriendin?


Wil je de 55 jarige Britse Hurley in haar zomerse outfitje zien, heerlijk in het zonnetje? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!

Elizabeth Hurley verzamelt de nodige volgers en staat op dit moment op een aantal van 1,7 miljoen en ze plaatste al een kleine 2.000 foto's, vaak in bikini of andere opvallende zomerse outfits. Haar nieuwste foto komt tot maar liefst een kleine 100k vind-ik-leuks.

NieuwsFilm

meest populair