Algemeen

Bioscoopwereld dolgelukkig met komst 'Tenet'

Eindelijk: Tenet draait eind augustus in de bioscoop.

door Bram de Groot om 09:27 in Algemeen
In maart dit jaar gingen de bioscopen in Nederland en veel andere landen dicht en al snel werden er grote films uitgesteld. Sinds 1 juni kunnen we hier weer naar de bioscoop en mondjesmaat debuteren er nu steeds grotere films. Eind augustus verschijnt de eerste echte grote blockbuster.

Uiteraard is het nog wel een beetje een "eerste zien dan geloven"-situatie, maar op 27 augustus draait Tenet van Christopher Nolan in de Nederlandse zalen. En hier zijn niet alleen de bezoekers blij mee.

Pathé dolgelukkig met komst Tenet
Pathé gooit de kaartjes vanaf maandag in de voorverkoop, ook voor de voorpremière op 26 augustus. De reactie van Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé, via een persbericht:

"Wij zijn enorm verheugd dat Warner Bros. Pictures Tenet alvast een Europese release geeft. Onze bezoekers wachten al maanden op dit nieuwste passieproject van Christopher Nolan. Zijn ingenieuze en complexe verhaallijnen en haarscherp camerawerk komen het beste tot hun recht op het grote doek, en al helemaal in IMAX.

Het recente succes van de films Rundfunk: Jachterwagter en Scoob! hebben bewezen dat, ondanks de beperkte capaciteit die we moeten voeren, tienduizenden Nederlanders de weg naar onze bioscopen weten terug te vinden. Wij kijken samen met hen uit naar 27 augustus."2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuperRolo2011

Avatar

'Pathé heeft de kaartjes in de voorverkoop gegooid, ook voor de voorpremière op 26 augustus'

Nee hoor, alle bioscopen mogen de kaartverkoop pas aankomende maandag (3 augustus) om 10:00h starten.

Indy5

Avatar

We zulen wel zien of Tenet de kaskraker wordt van 2020.

NieuwsFilm

meest populair