Celebrity

Ellen DeGeneres met de billen bloot

De talkshowhost heeft een brief gestuurd naar haar personeel naar aanleiding van de recente ophef.

door FilmTotaal om 16:52 in Celebrity
Ellen DeGeneres heeft in een open brief aan haar personeel gereageerd op de ophef die is ontstaan over het 'onvriendelijke werkklimaat' bij haar talkshow The Ellen DeGeneres Show. De afgelopen weken stormde het van de klachten over de productie én het onaardige gedrag van de presentatrice zelf.

Ellen DeGeneres baalt van de misstanden die plaatsvinden achter de schermen van haar talkshow. "Toen ik begon met deze show, zei ik dat dit een vrolijke en fijne werkplek moest worden voor iedereen", schrijft DeGeneres in een brief aan haar personeel, die diverse Amerikaanse media in handen hebben weten te krijgen.

"Onze show is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid", vervolgt ze. "Daardoor lukte het mij niet meer om overal bovenop te zitten en was ik afhankelijk van anderen die wisten hoe ik wil dat bepaalde taken worden uitgevoerd, maar daarin duidelijk hebben gefaald".

DeGeneres belooft verandering en haalt in dat kader ook haar eigen ervaringen aan. "Ik weet hoe het is om beoordeeld te worden en bijna alles te verliezen puur om wie ik ben. Ik leef dan ook zeer mee met iedereen die zich anders, oneerlijk of ongelijk behandeld heeft gevoeld", aldus DeGeneres.

Warner Media, de producent van de show, heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar het reilen en zeilen op de set van The Ellen DeGeneres Show.

NieuwsFilm

meest populair