Celebrity

'Glee'-ster Naya Rivera begraven; officiële oorzaak tragische dood nu ook bekend

Rivera kwam begin deze maand op tragische wijze om het leven.

door FilmTotaal om 18:34 in Celebrity
Naya Rivera is vorige week vrijdag begraven. Dat meldt de Amerikaanse gossipsite People, die ook de overlijdensakte van de Glee-actrice in handen heeft.

In die overlijdensakte wordt bevestigd dat verdrinking inderdaad de oorzaak is van haar dood. Rivera ging eerder deze maand met haar zoontje varen bij Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië, maar kwam na een duik in het water niet meer boven.

Onderzoekers concludeerden eerder al dat de natuuromstandigheden in en rond het meer het haar waarschijnlijk onmogelijk hebben gemaakt om terug in het bootje te klimmen. De actrice zou in de problemen zijn geraakt door een sterke onderstroom.

In de akte staat dat Rivera 'binnen enkele minuten' is gestorven. Ook wordt in dat stuk vermeld dat er verder geen noemenswaardige condities een rol hebben gespeeld in haar overlijden.

Uitvaart
Vrijdag 24 juli vond de begrafenis van Rivera plaats. Haar lichaam is te ruste gelegd op de Forest Lawn Memorial Park, een bekende begraafplaats in haar woonplaats Los Angeles waar meer sterren begraven liggen.

Rivera mocht slechts 33 jaar oud worden en laat onder meer haar zoontje Josey van vier achter.

NieuwsFilm

meest populair