Algemeen

Nieuwe Disney Plus-film gigantisch succes bij critici en publiek

Beyoncé heeft kraker te pakken!

door Niels van Arkel om 14:29 in Algemeen
Disney+ Originals: het is een apart stel films. Normaal gesproken zijn de films redelijk middelmatig, maar af en toe wordt een film of serie uitstekend ontvangen (zoals bijvoorbeeld Hamilton). De nieuwste toevoeging op de dienst is zo'n goed ontvangen film.

Het gaat uiteraard over Black is King, het nieuwe visuele album dat Beyoncé Knowles afgelopen vrijdag uitbracht via Disney+.

100%
Op Rotten Tomatoes heeft de film de perfecte score van 100% bij de critics, en ook bij het publiek (96% Audience Score) is de film immens populair. FilmTotaal zet nog even een paar reacties op een rij.

THR schrijft: "Een opwindende showcase voor Afrikaanse kunstenaars wiens werk op schitterende wijze samensmelt met het werk van Afro-Amerikaanse kunstenaars en de songs van Beyoncé"

IndieWire heeft een A- over voor de film: "Black Is King loopt over van verbluffende beelden en combineert op prachtige wijze de beelden van de Pan-Afrikaanse beweging, Afrikaanse kunst en westerse portretten van Afrikaanse lichamen."

Black is King is nu te zien op Disney Plus.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

Behalve dan dat ze een duivels symbool op haar hoofd heeft(baal, moloch)
Verbloemd met zogenaamde mooie beeldenOp de foto boven
Daarom al verdient de film geen 1 rating
In your face satanic propaganda
Zo proberen ze je dus te hersenspoelen

kidcassidy

Avatar

5,8 op IMDB en heb zelf ook geen behoefte aan zo'n film. Dat hele black lives matter heeft veel schade aangericht en heb gewoon geen zin in een film met mensen die zich achter zo'n criminele organisatie schaden.

Boer

Avatar

Zijn FT-mensen zo dom? Ik hoef deze ook niet te zien, want vind Beyonce niet interessant, maar satanische propaganda of een crimineel netwerk? Volgens mij zijn jullie zelf gehersenspoeld

don lukas

Avatar

Beyoncé is Kortom Uitermate Teleurstellend.

RobzZ01

Avatar

Jeetje, halen sommige mensen ooit nog ergens plezier uit? Waar kan je je over opwinden zeg...

Als het ware is het gewoon een visual album bij het album ‘The Lion King: The Gift’, wat al een erg sterk album was. Met deze nieuwe clipjes zet ze het project alleen maar meer kracht bij. Schitterende visuals en uitstekende choreografie.

Eddie Singer

Avatar

Hoef ik niet te zien...hoewel volgens de foto Beyoncé niet vies is van pijpen...If Disney only knew

Goku32

Avatar

Borring klinkt het allemaal

Darthmar

Avatar

Lijkt mij meer dat de critici niet durven deze "film" af te kraken.

Mav Damian

Avatar

Ik lees hier overdreven reacties hier.
Mening geven waarvan je de resultaat nog niet heb gezien. Dat je er geen interesse in hebt is prima, maar reageer nu niet alsof je azijn hebt gedronken.

Artificialis

Avatar

White is King. Oh sorry, niet wenselijk? WhiteLivesMatter dan? Nee? I was born White, I'll die White and I'm proud of being White. Wat dacht je daarvan? I am proud of my White heritage and White culture. Nee? Ongemakkelijk om te horen? Toch een beetje raar om je eigen huidskleur als middelpunt van je eigen bestaan te beschouwen nietwaar?

tariegb

Avatar

simpel volk

NieuwsFilm

meest populair