Algemeen

DC-film 'The Flash' gaat 'Avengers: Endgame' achterna

Meer tijdreizen in superheldenland.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In oktober 2014 werd The Flash aangekondigd voor 2018. De DC-film moest een belangrijk onderdeel worden van de eerste reeks films in het DC Extended Universe. De film werd later teruggetrokken en het aandeel van het personage van Ezra Miller bleef tot op heden beperkt. Nu moet de film in 2022 verschijnen.

The Flash zal een andere versie van het "Flashpoint"-verhaal vertellen en zal daarmee tijdreizen in het DC Extended Universe introduceren. Dit is nu bevestigd door regisseur Andy Muschietti (It). "Het is een verhaal over tijdreizen: Flash reist terug om te proberen zijn moeder te redden. Het is een spectaculaire actiefilm met een groot hart," aldus Muschietti tegenover Orden 67.

Compleet andere tijdlijn
De impact van het tijdreizen van de Flash in 'Flashpoint' is enorm. Hij creëert namelijk een nieuwe tijdlijn waarin Bruce Wayne in het steegje wordt gedood, Supermans schip neerstort in Metropolis in plaats van Smallville en Aquaman en Wonder Woman in een oorlog zijn beland tussen Atlantis en Themyscira.

In The Flash of Flashpoint zien we naast Ezra ook Michael Keaton als Batman. Op dit moment staat de DC-film gepland voor 3 juni 2022.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alpha80

Avatar

Klinkt goed in theorie,ja...zoals met alles. Maar het goed in praktijk brengen is toch een andere koek. ????

MarWarsPotterfan

Avatar

Waarom casten ze Grant Gustin niet als de flash? Vind hem beter dan Ezra Miller

Decepticon

Avatar

Ik dacht dat Ezra Miller niet meer betrokken was bij dit project?

Die andere tijdlijn die Bram hierboven noemt, zal volgens mij nooit zo gaan, anders is het verhaal hoe de Flashpoint gaat al bekend. Dat wil WB vast niet.

Zo'n grootse film als Flashpoint kan WB helemaal niet aan, is gewoon een wanhoopspoging om weer verandering aan te brengen en om toch nog DCEU te houden.

Ik hoef helemaal geen Flash film te zien, ik vind Millers Flash veel te komisch.

Doe mij maar Man of Steel 2 met Cavill!!

Sunspot

Avatar

^

Flash is juist komisch in de comics/cartoons. Vind Ezra goed als Flash.

Goed om te lezen dat hij toch door mag als Flash

ajleppink

Avatar

Doe mij maar shazam 2 met black Adam en een rol voor superman (cavill).

Decepticon

Avatar

@Sunspot
Dat mag zijn, ik vind de humor van The Flash in Justice League in ieder geval niet zo goed. Behalve de Pet Sematary comment, zodra als ze tegen Superman gaan vechten.
Komt denk ik ook n beetje dat The Flash van de tv-serie gewent gewend ben. Ik vond Grant Gustin in het begin van de tv-serie komischer, betere humor. Daar kwam gauw verandering in, want de serie is heel serieus en humor is meestal ver te zoeken. Dat wordt eigenlijk gegeven aan de zijpersonages zoals de personages die Tom Cavanaugh elke keer speelt.

Decepticon

Avatar

@ajleppink
Dat zou ik ook heel graag willen zien. Zo jammer dat er nog geen aankondiging is geweest voor een vervolg op Shazam.

NieuwsFilm