DC-film 'The Flash' gaat 'Avengers: Endgame' achterna

DC-film 'The Flash' gaat 'Avengers: Endgame' achterna

Meer tijdreizen in superheldenland.

In oktober 2014 werd The Flash aangekondigd voor 2018. De DC-film moest een belangrijk onderdeel worden van de eerste reeks films in het DC Extended Universe. De film werd later teruggetrokken en het aandeel van het personage van Ezra Miller bleef tot op heden beperkt. Nu moet de film in 2022 verschijnen.

The Flash zal een andere versie van het "Flashpoint"-verhaal vertellen en zal daarmee tijdreizen in het DC Extended Universe introduceren. Dit is nu bevestigd door regisseur Andy Muschietti (It). "Het is een verhaal over tijdreizen: Flash reist terug om te proberen zijn moeder te redden. Het is een spectaculaire actiefilm met een groot hart," aldus Muschietti tegenover Orden 67.

Compleet andere tijdlijn
De impact van het tijdreizen van de Flash in 'Flashpoint' is enorm. Hij creëert namelijk een nieuwe tijdlijn waarin Bruce Wayne in het steegje wordt gedood, Supermans schip neerstort in Metropolis in plaats van Smallville en Aquaman en Wonder Woman in een oorlog zijn beland tussen Atlantis en Themyscira.

In The Flash of Flashpoint zien we naast Ezra ook Michael Keaton als Batman. Op dit moment staat de DC-film gepland voor 3 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair