Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

American History X (1998)
Regie: Tony Kaye | Cast: Edward Norton, Avery Brooks, Edward Furlong, e.a.
Derek Vinyard, een Amerikaanse neonazi, belandt in de gevangenis voor de moord op een zwarte dief nadat hij door zijn eigen bende verraden is. Zijn broertje Danny ziet hem als zijn idool. Als Derek vrijkomt, heeft hij zijn leven gebeterd. Danny is ondertussen echter steeds verder geradicaliseerd. Aan Derek om te voorkomen dat zijn broer daadwerkelijk in zijn voetsporen treedt.

Django Unchained (2012)
Regie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, e.a.
Django en zijn vrouw Broomhilda zijn door slavenhandelaren uit elkaar gedreven. Later, wanneer Django bevrijd is, reist hij samen met een Duitse premiejager door Amerika om zijn vrouw te redden. Zij blijkt in handen te zijn van Calvin Candle, een sadistische plantage-eigenaar die berucht is om zijn vreselijke slavenpraktijken.

The Foreigner (2017)
Regie: Martin Campbell | Cast: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Stephen Hogan, e.a.
Quan, een norse restauranthouder, is na de dood van zijn dochter uit op wraak en zoekt in Ierland naar de IRA-terroristen die haar vermoord hebben. Daar vraagt hij de vicepresident om hulp, maar die weigert hem te helpen. Om hem van gedachten te doen veranderen, besluit Quan een reeks bomaanslagen te plegen en hem flink onder druk te zetten.
Deel jouw filmtip!
Iedere zondag plaatst FilmTotaal een overzicht met drie kijktips voor Netflix. Welke film moet volgens jou de volgende keer absoluut in het lijstje worden opgenomen? Deel jouw suggesties in de comments!

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeof

Avatar

Mijn tip.
Balle Perdue

xarkov

Avatar

Alle 3 aanraders.

Marvel boy

Avatar

Ook echt een gave film is now you see me

Sunspot

Avatar

American History is zo goed, topfilm!

Django Unchained zo goed ook, droog!

NieuwsFilm