Celebrity

Miley Cyrus steekt haar tong uit op zwoele nieuwe Insta-foto's

De zangeres is nog steeds smoorverliefd op Cody Simpson.

door FilmTotaal om 15:25 in Celebrity
Cody Simpson heeft opnieuw de liefde verklaard aan zijn vriendin Miley Cyrus. Dat deed de Australische zanger met een drietal schattige foto's op Instagram.

Miley Cyrus (27) en Cody Simpson (23) zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Simpson deelde zaterdag drie leuke selfies van zichzelf en Cyrus om dat aan de wereld mee te delen. "Verliefd op m'n beste vriend", schreef hij over Cyrus bij de kiekjes.

De foto's van het stel zijn erg spontaan en Cyrus kijkt, zoals gewend, weer behoorlijk zwoel in de camera. Ze heeft haar knalrode lipjes keurig getuit en steekt op een foto ook haar tong uit (en die tong is de afgelopen jaren haast haar handelsmerk geworden, zo zullen de fans van Cyrus vast weten).

Dit bericht bekijken op Instagram

love u so much guys ❤✨

Een bericht gedeeld door 💘 codley world 💘 (@codley_world) opOver hun relatie
Cyrus en Simpson maakten in de herfst van vorig jaar bekend een relatie te hebben. Cyrus kwam toen net uit haar huwelijk met acteur Liam Hemsworth en kortstondige zomerliefde met realityster Kaitlynn Carter.

Simpson lijkt een blijvertje te worden. De twee sterren adopteerden samen een reddingshond aan het begin van de coronaquarantaine en Simpson wijdde zelfs een aantal gedichten aan de Wrecking Ball-zangeres in zijn gedichtenbundel.

NieuwsFilm

meest populair