Celebrity

Ellen DeGeneres woedend na ophef; dreigt te stoppen met talkshow

De presentatrice voelt zich flink aangevallen door alle negatieve verhalen over de werksfeer bij haar show.

door FilmTotaal om 12:09 in Celebrity
Ellen DeGeneres zou na de recente ophef over de werkomstandigheden bij The Ellen DeGeneres Show het liefst helemaal willen stoppen met haar succesvolle talkshow. Dat meldt een insider exclusief aan US Weekly.

"Ze is pissig dat haar mensen met deze negatieve verhalen naar buiten zijn getreden en voelt zich verraden", vertelt de bron over de 62-jarige comédienne. "Ze denkt dat ze puur en alleen het doelwit is vanwege haar succes".

De insider vervolgt: "Ze is zich ervan bewust dat ze niet altijd de makkelijkste is, maar gelooft wel dat ze hard werkt, ontzettend creatief is en dat het een privilege is om voor haar te mogen werken en in haar buurt te mogen zijn".

Door alle ophef zou de presentatrice het liefst de stekker willen trekken uit de show. DeGeneres verlengde haar contract voor het laatst in mei 2019. Toen tekende ze bij voor drie jaar, waardoor ze nog tot 2022 op televisie te zien is.

De beweringen van de insider staan haaks op de brief die DeGeneres dit weekend verstuurde naar haar personeel. "Ik weet hoe het is om anders behandeld te worden. Ik leef dan ook zeer mee met iedereen die zich ongelijk behandeld heeft gevoeld", schreef ze daarin onder meer.

NieuwsFilm

meest populair