Algemeen

Regisseur Brett Ratner reageert op Vinnie Jones' Juggernaut uitspraken

Ratner heeft veel respect voor de acteur maar is het niet met hem eens.

door Wouter Drummen om 12:35 in Algemeen
Een paar dagen geleden liet Vinnie Jones zich nog negatief uit over X-Men: The Last Stand. De acteur beweerde namelijk dat zijn personage Juggernaut oorspronkelijk een grote rol zou hebben onder de originele regisseur Matthew Vaughn, maar dat zijn vervanger Brett Ratner daar komaf aan maakte. Ratner zelf zegt nu dat dit niet klopt.

Zo zei Ratner op zijn Instagram-pagina: ''Ik heb gewoon het script dat ik heb gekregen verfilmd. Omdat ik maar bijzonder weinig tijd had om de film af te werken, kon ik niet op het verzoek van Vinnie om Juggernaut een grotere rol te geven ingaan''.

Respect
Ratner hoopt wel dat Jones ooit nog de kans krijgt te schijnen als Juggernaut: ''Ik heb enorm veel respect en bewondering voor Vinnie en zijn talent. Ik vind dat hij een memorabel personage heeft neergezet. Ik hoop dan ook dat er ooit nog een solofilm rond Juggernaut met Vinnie Jones in de hoofdrol verschijnt!''

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ratner is hopelijk sarcastisch hè? in dat laatste stukje.

Peace

Avatar

@Chrischzz een goed gevoel voor humor heeft die Ratner wel.

Ang3l

Avatar

Ik krijg een beetje een bautista gevoel. Van die spierbundels zonder al te veel acteertalent die menen dat hun personage niet genoeg aandacht heeft gekregen.

Ja. Met reden.

xarkov

Avatar

Wellus, nietus.

milo007

Avatar

@ang3l
Eerlijk gezegd vind ik Batista een betere acteur dan pakweg Cena of the rock. Hij kiest ook betere films uit zoals Spectre of Blade Runner. Maar mss is dat gwn omdat ik een grote fan ben uit zen WWE periode.

Q Jones18

Avatar

Mean Machine is tof met onze Vinnie

Artificialis

Avatar

Het blijft jammer dat Bryan Singer dit project aan zich voorbij heeft laten gaan om Superman Returns te maken. Dit heeft uiteindelijk wel geleid tot een vermakelijke reboot (First Class). En Singer's terugkeer voor Days of Future Past kan gerust het hoogtepunt van de franchise worden genoemd. Apocalypse is ook niet half zo slecht als mensen beweren.

NieuwsFilm

meest populair