Algemeen

'Undercover' film 'Ferry' krijgt versterking van 2 acteergrootheden

De Netflix-film krijgt hulp van 2 legendes uit de Nederlandse filmwereld.

door Timothy van Damme om 14:52 in Algemeen
Dat de populaire Netflix-serie Undercover een film krijgt, is al even bekend. De productie is begonnen en dat was voor de streaminggigant reden om twee nieuwe hoofdrolspelers aan te kondigen.

Aangezien Ferry - zoals de film waarschijnlijk zal heten - vooral om de gelijknamige drugscrimineel zal draaien, is het niet gek dat Frank Lammers en Elise Schaap terugkeren. Maar er zullen ook nieuwe acteurs worden toegevoegd, die in onderstaande filmpje worden voorgesteld.

Zus


Niemand minder dan Monic Hendrickx en Huub Stapel voegen zich namelijk bij de cast. Hendrickx zal te zien zijn als de zus van Ferry Bouman en Stapel speelt een zogeheten hasjbaron.

Hasjbaron
Verder zien we in het filmpje dat ook Ferry's rechterhand Raymond Thiry zal terugkeren. Niet te zien, maar inmiddels ook door Netflix bevestigd zijn Yannick van de Velde en Maarten Heijmans in nog onbekende rollen.

In de prequel zien we het verhaal van Ferry Bouman, die in 2006 nog voor hasjbaron Ralph Brink werkt. Tijdens een overval raakt Brinks zoon gewond. Het is aan Ferry om de daders op te sporen en te straffen. De opnames beginnen deze week.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Goeie reeks undercover , hoop dat de film evengoed zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair